Fertilitetsbehandling med homøopati


Et stigende antal forældre, - ca. hvert 8 par i Danmark og ca hvert 6 par i verden - skal have hjælp til at blive gravide – særligt i den vestlige verden.

Som alternativ eller supplement til det etablerede sundhedssystems fertilitetsbehandling, kan man med fordel drage de homøopatiske midler med ind over, for at optimere chancen for graviditet.

Som kvinde kan man evt. udrense rester af gamle underlivsbetændelser med Mercurius bijod.comp, - evt som en kur over et par måneder, derefter påbegyndes Fructus femina, som styrker og vitaliserer hele livmoderen og gør livmoderen modtagelig for det befrugtede æg. Hvis ikke graviditet er indtruffet, starter man på den egentlige homøopatiske hormonbehandling med Ovaria Comp.

Som mand kan man benytte Testes Comp. som overordnet forbedrer sædkvalitet. Disse homøopatiske hormonbehandlinger tages over 3 mdr., gerne suppleret med Agnus Castus Comp. / Fructus femina som hormonregulering hos begge køn.

Hormonet Progesteron forbindes typisk med det kvindelige køn, men også mænds produktion af testosteron afhænger af Progesteron og har derfor en afgørende betydning for fertiliteten hos begge køn.

Stress er ofte forbundet med fertilitetsproblemer og hér kan et sundt Progesteron niveau betyde et fald i stresshormoner hos begge køn.

Men der udover er kosten og kosttilskud også en vigtig del!

 

 

unsplash