Naturlig Hjælp til kvinder

 

Med de homøopatiske lægemidler fra Allergica

 

Vores krop producerer mere end 100 forskellige hormoner. Nogle har kun en enkelt funktion, mens andre indvirker på flere forskellige ting i kroppen. Overordnet styres hele hormonsystemet fra hypothalamus, som både producerer, registrerer og regulerer mængden af hormoner. Det er et følsomt system, som har stor betydning for vores sundhed.

Overgangsalder er en betegnelse for, at kroppens generelle hormonproduktion er dalende. Tiden for reproduktion er ved at være ovre, æggestokkene ophører gradvist med at producere æg, men også udskillelsen af de kvindelige kønshormoner østrogen og progesteron falder.

Nogle kvinder oplever i denne overgangsfase symptomer pga. forandringer i hormonbalancen.

Overgangsalderens indtræden er meget forskelligt fra kvinde til kvinde, men fra ca. 35 – års alderen begynder progesteronniveauet i kroppen at falde.

 

  • Blødningsforstyrrelser
  • Tørre slimhinder / Nedsat sexlyst
  • Bindevæv og hud
  • Problemer med tænder
  • Begyndende knogleskørhed
  • Hedeture og hjertebanken
  • Inkontinens
  • Humørsvingninger/Depression
  • Træthed

 

Det er helt almindeligt at kvinders naturlige hormonrytme igennem en stor del af deres liv bliver reguleret – rent medicinsk! Først med p-piller fra teenageårene, som menstruationsregulerende, men naturligvis også som forebyggende prævention og siden hen, når man har fået de børn man gerne vil have, opsættes typisk en spiral.

 

Alle disse typer behandlinger påvirker underlivet markant!Derfor kan de homøopatiske lægemidler gøre en forskel på en mild og naturlig måde, uanset hvilket symptom, der måtte fylde.

Det er muligt at finde hjælp i de homøopatiske lægemidler, som kan harmonisere processen.

Homøopati har været tilgængeligt i mere end 200 år og har hjulpet millioner af mennesker verden over, på deres milde og alligevel dybtvirkende måde. De homøopatiske lægemidler kan anvendes til både fysiske og psykiske symptomer. Homøopati er udviklet på tinkturer fra plante, mineral og dyreriget og gennemgår en proces, hvor de fortyndes i forskellige grader for at kunne blive optaget forskellige steder i kroppen. Homøopatiske lægemidler er fremstillet under farmaceutisk kontrol af de danske sundhedsmyndigheder.


HÆFTER OMKRING OVERGANGSALDEREN OG LØSNINGSFORSLAG MED DE HOMØOPATISKE LÆGEMIDLER KAN GRATIS AFHENTES I KLINIKKEN!

unsplash