Aroma Terapi


Aroma Touch massagen er med hele 8 æteriske olier en særlig oplevelse. Èn efter én bliver de 8 æteriske olier blidt og rytmisk påført ryggen i en udvalgt rækkefølge, hvor den terapeutiske effekt er nøje afstemt.


Der masseres med blide hænder for den velgørende følelse og man kan ligge roligt og afslappet og nyde duften af de rene olier. Alle 8 olier er udvalgt for deres sanselige duft og formål, og efter behandlingen vil man mærke, at man er opløftet og let, men på samme tid også utrolig afslappet og der er en dejlig afspændthed i muskler og sind. 


Aroma Touch techniqe kan med fordel efterfølgende kombineres med enten zoneterapi eller kranio sakral terapi.


I behandlingen bruger jeg udelukkende doTERRAs æteriske olier, da deres kvalitetssikring er af højeste standard. Både hvad angår renhed, bæredygtighed og social ansvar. 

Aroma Terapi Massage i Vejen
Aroma Terapi Massage på Klinik CH i Vejen
Aroma Touch Technique Massage i Vejen, ved Christina Håkansson

HISTORIE


Brugen af naturlige dufte har eksisteret i mere end 5000 år !


De gamle kulturer fra bl.a. Indien, Kina og Egypten brugte aromatiske komponenter fra f.eks. harpiks og planter til både medicinske og religiøse formål.


Den egyptiske dronning Cleopatra fik fremstillet parfumer fra naturlige dufte.

 

Duftene i Aroma Terapi

doTERRA's æteriske olier


Aroma terapi handler om brugen af æteriske olier, som med naturlige planteekstrakter i en koncentreret essens fra blomster, rødder, bark, frø og frugter, bruges til at fremme sundhed og velvære, fysisk som følelsesmæssigt. De æteriske olier kan bruges både enkeltvis og kombineret med hinanden, afhængig af hviken terapeutisk effekt man har brug for. 


Hurtigste optagelse af en duft sker gennem næsen. I løbet af  20-30 sekunder har lugtenerven sendt duften til det limbiske system i den bagerste del af vores hjerne, hvor den bliver registreret. Det limbiske system styrer vores følelser.


Udover at bruges i diffuser (en maskine, der forstøver duften ud i luften) bruges æteriske olier også topisk (på huden) og nogle olier kan endda indtages, men dette forudsætter, at olien er 100 % ren ! 


Olierne bruges i mange forskellige sammenhænge, alt efter deres terapeutiske formål, som f.eks. :

  • løfte dit humør
  • berolige og fjerne ængstelighed 
  • grounde.
  • opkvikke 
  • skabe en tryg og harmonisk søvn  m.m.


Olierne bruges til  naturlige løsninger HELT UDEN KEMI for dig og din familie.


Her i klinikken bruger jeg doTERRA's æteriske olier, på grund af deres høje kvalitet. 


doTERRAS olier, samt kombinationer til flere formål, kan købes på klinikken.

Aroma Touch Massage i Vejen, med Æteriske Olier fra doTERRA

doTERRAs æteriske olier gennemgår i fremstillingen en omhyggelig proces for at sikre, at olierne opfylder de strengeste standarder for kvalitet og renhed. 


Råvaren til den enkelte olie er dyrket og høstet på dets naturlige levested og bønderne og deres familier er på denne måde sikret en indtægt, så deres børn kan komme i skole og få en uddannelse.

unsplash